Ervaringen van cliënten

Wil je ook een ervaring toevoegen? Gebruik dan dit formulier

Marianne en Dirk de Bruin

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Sandra. Nadat ik bevallen was via een keizersnee was het heel fijn dat ze steun en toeverlaat was voor ons. Want de eerste dagen vond ik best pittig thuis. We hebben veel geleerd en ze zorgde ervoor dat we ook aan onze rust kwamen. De borstvoeding kwam moeizaam op gang maar dankzij Sandra heb ik doorgezet, zij is borstvoedingscoach en heeft zonder te pushen mij rustig begeleidt in dit proces. Naast de vele tips hebben we het ook heel gezellig gehad de kraamtijd. Bedankt Sandra!

Mieke, Niek, Lars & Ava

Bij de geboorte van Lars maakten we kennis met Sandra. Zij maakte onze kraamweek toen zo fijn dat we zeker wisten dat we de kraamweek van onze Ava weer met haar wilde delen. Ook nu was ze weer bij de (thuis)bevalling, en dat voelde zo fijn en vertrouwd! De kraamweek was opnieuw een feestje. Onze Lars mocht helpen bij de zorg voor zijn zusje, en er was heel veel aandacht voor de borstvoeding. Sandra is borstvoedingscoach en haar duidelijke aanwijzingen en grote hoeveelheid kennis hebben we als heel erg waardevol ervaren. We hebben veel gelachen, een traantje weggepinkt, en mooie gesprekken gehad. Lieve Sandra, dankjewel. Voor alles. Je bent een kanjer. En Kraamnest bedankt omdat jullie ervoor zorgden dat Sandra weer bij ons kon komen. En voor het lieve tasje met leuks, én het cadeautje na de geboorte. Zo'n warm bad!

Eva en Patrick

Zowel ik als mijn partner keken in eerste instantie op tegen kraamhulp. Wij zijn erg op onze privacy gesteld. Vooral mijn partner heeft door negatieve ervaring in het verleden moeite gehad. Maar vanaf het moment dat Amy bij ons binnen kwam viel er een last van onze schouders. De kennismaking was fijn, gelijk al vertrouwd en toch ook deskundig. We keken uit naar de volgende dag en waren nieuwsgierig naar de stagiaire. Ook deze vrouw, Wilma, kwam over als een warme, gezellige, behulpzame en deskundige vrouw. Wat vormen Amy en Wilma een prachtig team! Elke dag was het een feestje hier in huis. We deelden grapjes, vragen, antwoorden, maar ook hele persoonlijke dingen met elkaar. Het vertrouwen in elkaar was er, net zoals het vloeiende verloop in de omgang en de verzorging van mij, de kleine man en mijn partner. Deze 2 lieve en warme vrouwen hebben ervoor gezorgd dat ik steeds een beetje meer opkeek tegen hun vertrek. Niet omdat ik er geen vertrouwen in had, Want dat verkreeg ik mede door hun, maar gewoon omdat ik hun warmte, hun deskundigheid en hun manier van doen zou gaan missen. Ik heb ze dan ook met tranen uitgezwaaid. Kortom, wilma en amy hebben ons 10 hele bijzondere, leerzame, gezellige dagen bezorgd, welke we nooit zullen vergeten. Mijn kraamtijd was mede dankzij hun perfect. Lieve Amy en Wilma, bedankt voor alles!!

Lora, Maarten & Jula

Nog steeds kijken we terug op een heerlijke, onvergetelijke kraamweek met Amy en Wilma! Amy gaf ons gelijk alle vertrouwen met haar deskundige advies en daadkrachtige energie, waardoor wij ons ouderschap heel ontspannen zijn begonnen en Wilma is naar onze mening ook al een super kraamverzorgende met haar behulpzame, warme persoonlijkheid! We zijn heerlijk verzorgd en hebben daarnaast veel gelachen en gekletst met z'n vieren. We zouden ze het liefst weer alletwee willen bij een tweede kindje...!;) Amy en Wilma, nogmaals hartstikke bedankt voor alles!!!

Jibbe, Katja en Jonas

Hele fijne kraamweek gehad met dank aan Sandra. Veel deskundige tips gekregen zonder dat er iets werd opgedrongen. Daarnaast werd er veel aandacht besteed aan ons als gezin. Lekkere fruithapjes en de gelegenheid om tussen het bezoek door even uit te rusten. Erg betrokken kraamverzorgster die inspeelt op de persoonlijke behoefte.

Marjoleine & Pascal

Allereerst... Wij hebben een fantastische kraamweek gehad en dit is zeker te danken aan Amy!! Door haar betrokkenheid, deskundig handelen, maar ook haar liefde paste ze uitstekend bij ons en hebben we er met ons gezin en Amy ook een feestje van gemaakt. Zoals Lianne in haar intake had verteld 'je gaat straks met tranen in je ogen afscheid nemen van Amy', dat klopte! Niet omdat we het niet zagen zitten om verder te gaan zonder Amy, maar om haar als persoon. Hopelijk tot volgend jaar Amy ;-)

Joey, Pascalle & Quince

Na twee nachten in het ziekenhuis mochten we gelukkig naar huis met ons eerste kindje, Spannend! Gelukkig was daar Amy, zij heeft ons een onvergetelijke kraamweek bezorgd. Amy is open en flexibel, ze heeft gelijk onze wensen besproken en daar uitstekend naar gehandeld. Toen de kraamweek erop zat wisten wij hoe onze baby te verzorgen en waren we uitgerust omdat Amy ons goed in de watten had gelegd!

Alexandra, Patrick & Sam

Vandaag mijn kraamperiode met Aafke van der Korput afgesloten en wat heb ik genoten! Ik had mij geen betere kraamverzorgende kunnen wensen. Überhaupt kan ik het Kraamnest meer dan aanbevelen. Wat een goede service. Hopelijk tot ziens en ik kom zeker snel jullie nieuwe pand bewonderen!

Kim

Wat hebben wij een prettige kraamweek gehad! Ingrid is echt een topper! Zij heeft er voor gezorgd dat wij een bijzondere en fijne week hebben mogen ervaren. We zijn enorm verwend. En ook onze oudste zoon werd niet vergeten. Ingrid wist altijd tijd in te plannen om even met hem met de duplo te spelen. Echt top!

Familie Vollebregt

Wat een fantastische organisatie! Een heel fijn en gezellig intakegesprek waarbij goed naar onze wensen werd geluisterd. Daarnaast was er tussendoor veel persoonlijk contact. En daar stond bij thuiskomst (vanuit het ziekenhuis) ons cadeautje; Ingrid Hendriks voor de deur. Een hele ervaren en lieve vrouw. Alles verliep zo vanzelf. Ingrid wist van aanpakken en ik werd als kraamvrouw enorm in de watten gelegd. Ook was onze dochter Guusje helemaal weg van haar. Samen schilderen, knutselen en verstoppertje spelen. Daarnaast mocht Guusje helpen met het verzorgen van haar broertje. Met als resultaat dat ze aan het eind van de week een heus diploma had verdiend. Tja en dan komt het moment van afscheid... Ingrid we willen je enorm bedanken voor een heerlijke kraamtijd. Je bent een toppertje! Ook het Kraamnest willen wij bedanken voor de goede zorg en het persoonlijke presentje dat we per post mochten ontvangen. Een echte aanrader wat ons betreft! Groetjes Robert, Femke, Guusje en Sjors

Dave, Patricia, Fenna en Lotte Kroeze

We willen via deze weg Ingrid de Jong bedanken voor de geweldige kraamtijd die zij ons heeft bezorgd. We zijn haar enorm dankbaar voor alle begeleiding, de goede adviezen en de fijne gesprekken die we hebben gehad. Dit heeft er mede voor gezorgd dat we konden genieten van onze 'roze' wolk. Ook onze oudste dochter was dol op Ingrid. We zullen haar dan ook enorm gaan missen! Het Kraamnest is een fantastische organisatie en kan deze dan ook aan iedereen aanraden.

Irene Huisman

Allereerst willen wij Ingrid bedanken voor de geweldige kraamweek. Je hebt zo super voor ons allemaal gezorgd!! Wat een fijne manier om zo de eerste week van je gezin te kunnen genieten. Bedankt dat je hebt gezorgd dat we nu konden genieten van de 'blauwe wolk'! Voor iedereen die dit leest en nog twijfelt over waar de kraamzorg aan te vragen...ik zou het wel weten. Zoek niet verder en vraag voor Ingrid (alhoewel deze aangeeft dat haar collega's net zo lief zijn hoor). Je gaat het nog druk krijgen Ingrid:d.

Paul, Meggie en kids!

de intake verliep goed. Bij de intake ook een super leuke tas met allerlei leuke cadeautjes gekregen. Niet alleen voor moeder en baby, er werd ook aan papa en Aanstaande grote broer gedacht. Onze dochter was het allereerste kraamnest Baby'tje! Hierdoor werden we extra in het zonnetje gezet. Onze kraamverzorgster(Ingrid) heeft ons een prettige week bezorgd. Ilona en Ingrid bedankt voor de goede zorgen en service! Wij raden het kraamnest iedereen aan, het is prettig om te merken dat er clientgericht gekeken wordt.

Jolanda van Velzen

Wat 'n geweldige week hebben we achter de rug, zoveel geleerd en genoten. Buiten het feit dat je het werk met zoveel liefde doet, ben je ook nog is een topper!!

Zarzuela kummeling

Ik vind het knap van je! Ik weet zeker dat dit goed gaat komen. Jij hebt zoveel te bieden. Ik heb het al een keer mee mogen maken met jou, Op het moment dat iets moois ook gelijk heel heftig werd, was jij daar en ben je niet van mijn zijde geweken. Als er iemand is die dit mooie beroep ook echt voelt ben jij dat. Je naam past er ook echt bij. De warmte van de kraamtijd begint al na een gesprek met jou. Jij bent die warmte en straalt dat uit. Heel veel succes xxx

Florentine

Bij de geboorte van ons eerste kindje Dex kwam Ilona als kraamhulp. Ilona is een ontzettend lieve en zorgzame kraamhulp! Een warm persoon waar je na je bevalling behoefte aan hebt. Ilona kijkt heel goed naar moeder en kind en je wordt heerlijk verwend. Bij mij waren er wat opstartproblemen met de borstvoeding. Zonder Ilona was ik er na een dag al mee gestopt, maar door haar geduld en vertrouwen is dat helemaal goed gekomen. Bij Ilona voel je je helemaal op je gemak in zo'n bijzondere en onvergetelijke week!! Ik denk er nog vaak met heel veen plezier aan terug!

Wendy, Sebastiaan en Luna

Drie jaar geleden zijn mijn man en ik naar Ibiza verhuisd, zwanger van ons eerste kindje. Al vroeg startte de voorbereidingen op de bevalling. Thuis, boven op de berg zou de plek worden waar ik ons kindje wilde baren. We wisten dat er in Spanje niet zoiets bestaat als kraamzorg, dat is iets luxe in Nederland. Bij toeval las Ilona een oproepje op Facebook en wat begon als grapje is uiteindelijk gelukt. Een dag na de bevalling stond Ilona met haar koffertje bij ons op de berg. En in dat koffertje zat ook een kamille zitbadje voor mij en Floradix - want ik was moe en laag in energie. Als ik er nu - 20 maanden later op terug kijk is deze liefde en zorg van Ilona van onschatbare waarde voor mij en mijn nieuwe gezin geweest. Haar passie, toewijding, kennis, zorg en grote liefde voor haar vak zijn enorm. Ik had het best zwaar na de bevalling en alles ging langs mij heen, Ilona was daar met haar luisterend oor en geruststellende woorden. Die voor mij toen zo ontzettend belangrijk waren. Ze heeft me zelfs een reiki behandeling gegeven, wat een cadeautje. Elke dag een schoon bed, mijn man betrekken en alles uitleggen- ook aan mij, begeleiding met borstvoeding en veel meer. En dan nog de liefde en zorg voor onze prachtige, lieve Luna. Als geen ander weet ik hoe belangrijk die eerste dagen zijn als nieuwe moeder, wij vrouwen hebben elkaar in die tijd extra hard nodig. Iedereen zou ik Ilona als kraamverzorgster gunnen. Voor jezelf, man en vooral een enorm liefdevol welkom op de wereld voor je kindje. Die met heel veel liefde wordt aangeraakt en verzorgd. Dit is iets wat ik erg belangrijk vind, die liefde en tederheid, want baby's voelen dat. Wij kijken met enorm veel liefde terug op deze periode. Woorden kunnen moeilijk onze dankbaarheid uitdrukken, dat kan je beter zelf ervaren! Heel veel liefs van ons drietjes. Wendy, Sebastiaan & Luna

Lindsay van Erp-Teuben

Ons 2de mupke is geboren. Wederom weer net zo spannend en gelukkig als bij onze 1ste dochter. Op onze roze wolk mochten we na 3 uurtjes het ziekenhuis verlaten en terug naar huis. De zorg voor een baby die compleet afhankelijk is van jou zorg en voeding gaat weer beginnen. Toch word je dan weer een beetje onzeker want oe wat is dit weer mini. De volgende dag stond Ilona voor de deur. Een vrouw die een golf van warmte , liefde en vertrouwen mee naar binnen neemt. De klik was er direct. Heb zoveel vertrouwen, feedback , liefde en een luisterend oor gekregen dat ik er geheel tegen aan kon. Mijn herstel verliep goed en snel. Puur omdat je een vrouw in huis hebt die je compleet vertrouwd. Het contact met mijn andere dochter ging goed en mooi. Ze past zich aan aan de behoefte en snelheid zoals zij dat wilde. Enja hoor , toen Ilona eenmaal de kraamweek had beindigt was ze eigenlijk teleurgesteld dat ze niet meer kwam. Ik kijk met heel veel vreugde terug op mijn kraamweek. Een betere verzorgende had ik echt niet kunnen wensen!! Twijfel niet , Spijt komt er zeker niet ;)

Judith

Ilona is echt de beste kraamverzorgster die je je kunt wensen. Veel ervaring, ontzettend lief en zorgzaam, luistert en geeft praktische adviezen en stelt je gerust. Ze heeft mij echt het vertrouwen gegeven in m'n eigen kunnen waar ik zo hard naar op zoek was in m'n kraamtijd.

Natascha

Wat was het fijn om Ilona als kraamhulp in huis te hebben! Wat heeft ze het goed gedaan voor ons gezinnetje! De derde dag kwamen we thuis uit het ziekenhuis met Brent onze zoon. Niet veel later ging de bel en daar was Ilona. Het voelde gelijk goed. Wat heeft Ilona zich ingezet voor ons als gezin. Het ging niet helemaal over rozen de kraamperiode voor mij persoonlijk, maar wat ving Ilona dat goed op. Ze is/was ook echt een luisterend oor en wist goed te handelen. Ze weet van aanpakken en dat was fijn. Ze zorgde super voor ons; voor onze kleine Brent, mijn vriend, mijn oudste zoon en mij! Petje af Ilona voor jou! Wat was het leuk en fijn om zo geholpen en in de watten gelegd te worden door jou Ilona! En wat hebben we er op momenten samen veel vanaf gelachen! Wij zijn enorm blij dat wij terug kunnen kijken ondanks dat het met mij persoonlijk even iets minder ging, op een top kraamtijd en dat mede dankzij jou lieve Ilona! Nogmaals bedankt!

Annelein Wilke

Als ik heel eerlijk ben zag ik wel een beetje op tegen de kraamtijd. Toch een gek idee als een vreemde vrouw ineens alle taken in het huis van je overneemt. Mijn gevoel was echt nergens voor nodig. Wat hebben wij genoten van deze tijd! Ilona heeft er echt een feestje van gemaakt. Ik heb mij geen seconde ongemakkelijk gevoeld en het was ontzettend gezellig! Zelf ons hondje was reuze blij als Ilona ’s ochtends weer binnen kwam. Je ziet dat dit niet alleen haar werk maar ook haar passie is. Ze heeft ontzettend veel geduld, waardoor de borstvoeding (die in het begin wat moeilijker ging) voor de volle 100% op gang is gekomen. Wij hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. Als er ooit een tweede op komst is hoop ik ook heel erg dat Ilona weer op de stoep staat. Xander, Annelein, Annelot en Loesje