Verhuur van borstkolven Ardo Carum en Medela Symphony

Borstkolf Ardo Carum

In de kraamtijd kan het soms nodig zijn om het op gang komen van de Borstvoeding te ondersteunen. Om ervoor te zorgen dat dit op de meest moeder- vriendelijke manier gaat, hebben wij de Ardo Carum Borstkolf te huur. Bij deze borstkolf kunnen kan de vacuüm en cyclus individueel ingesteld worden, zodat kolven aangenaam aanvoelt.
Ontspanning is erg belangrijk, zowel bij voeden van je kindje, als bij het kolven.

Borstkolf Medela Symphony

De Medela Symphony is tevens een professionele Borstkolf, en net als de Ardo kolf perfect voor het op gang helpen van de Borstvoeding.

Onze kraamverzorgende geeft je informatie over het gebruik van de kolf en helpt je hierbij.

Beide Borstkolven kosten €2,50 per dag in de verhuur. Het dubbelzijdige kolf set, welke je nodig hebt om te kunnen kolven kost €36,10. Het dubbelzijdige set kun je later gebruiken met de Calypso Conversie, en het dubbelzijdige set van Medela kun je gebruiken met de Medela Swing of Freestyle, bijvoorbeeld als je wilt kolven wanneer je weer aan het werk gaat. Deze sets zijn te koop bij Kraamzorg het Kraamnest. Ook hebben wij verschillende Multi-Mam producten bij gevoelige tepels en tepelkloven, maar ook Multi-Mam Kompressen. Deze kun je ook kopen bij jullie kraamverzorgende. Indien nodig wordt de kolf zelfs bij jullie thuis gebracht.

Multi-Mam Handleiding Ardo Carum.pdf