Onze persoonlijke, liefdevolle kraamzorg

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!

Er komt veel op je af als je zwanger bent. Er is veel te regelen, waaronder kraamzorg. Hoe kies je nu voor een kraamzorgbureau? En waar let je op?

Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor kraamverzorgenden met jarenlange ervaring. Wij weten hoe belangrijk deze bijzondere tijd is, daarom willen wij er graag voor zorgen dat jullie een geweldige, leerzame en leuke kraamtijd zullen hebben. Al onze kraamverzorgenden werken met liefde en passie in gezinnen om te zorgen voor de beste start van het nieuwe gezin.

Wij vinden het belangrijk persoonlijk contact met jullie te onderhouden. Tijdens je zwangerschap kun je daarom ook altijd contact opnemen met vragen. En als wij het antwoord niet weten, kunnen wij je doorverwijzen naar de juiste persoon. Ook worden jullie tijdens de kraamtijd gebeld of jullie tevreden zijn over de kraamzorg. Want cliënt tevredenheid, vinden wij het aller belangrijkste!

Aanmelden voor onze kraamzorg kan telefonisch of door het aanmeldformulier online in te vullen. Hierna ontvang je een e-mail met informatie en binnen een week de leveringsovereenkomst per post.

In de 30e week van je zwangerschap nemen wij contact met je op voor het inplannen van een intake gesprek bij jou thuis rond de 32e week. Wij bespreken dan jullie wensen en kijken, op basis van het LIP (Landelijk Indicatie Protocol) op hoeveel uur kraamzorg je recht hebt. Aan de hand van dit gesprek maken wij ook een inschatting welke kraamverzorgende bij jullie past, zo kunnen we een perfecte match maken!

Het is fijn als er één kraamverzorgende is die jullie kraamweek verzorgt. Wij garanderen daarom één kraamverzorgende tijdens de gehele kraamweek (behoudens overmacht).