Nieuws

Kraamzorg het Kraamnest heeft nu per 1 januari 2018 een contract met CZ

1-1-2018

Wij hebben met alle zorgverzekeraars een overeenkomst!:

 • CZ, Delta Lloyd en OHRA
 • ACHMEA, Pro Life, FBTO, Ik!, Interpolis, Kiemer, Nedasco B.V., Caresco B.V., OZF Achmea, Pro Life, TakeCareNow!, Turien & Co (Avéro), YouCare, Ziezo (Zilveren Kruis), Zilveren Kruis Achmea N.V., Avéro Achmea Zorgverzekeringen, IAK Volmacht B.V., Aevitae B.V.
 • MENZIS, Anderzorg, Azivo Hema, PMA
 • VGZ, Iza, Izz, Unive, Asr, Bewuzt, de Goudse, Zekur.nl, Umc
 • ONVZ, PNOzorg, VvAA
 • DSW
 • ASR, De Amersfoortse, Ditzo
 • Eno, Salland, Salland direct
 • Zorg en Zekerheid, AZVZ
 • de Friesland, Kiemer

Kraamzorg het Kraamnest heeft het hoogste cijfer van alle 341 kraamzorg instellingen

1-7-2017

Op zorgkaart nederland staat Kraamzorg het Kraamnest met een 9.8 met stip bovenaan alle 45979 zorginstellingen in Nederland! Wij bedanken onze clienten voor dit geweldig mooie cijfer!

Zorg-voor-borstvoeding Certificaat behaald

09-12-2016

Wij zijn sinds 9 december WHO/UNICEF gecertificeerd! Wij hebben een borstvoedingsbeleid en alle kraamverzorgenden werken volgens dit beleid. Jaarlijks volgen we scholingen waardoor wij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Met het behalen van het certificaat tonen wij aan de beste zorg te bieden aan onze gezinnen!

Lid Bo Geboortezorg

11-10-2016

Bo is een brancheorganisatie voor de kraamzorgondernemers in geboortezorg. Bo staat voor faciliteren en ondersteunen van zorgondernemers bij het leveren van toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige zorg. Bo is richting gevend als het gaat over de kwaliteit van kraamzorgorganisaties door middel van heldere toetredingscriteria voor haar leden. Bo geboortezorg

We zijn Dekra HKZ gecertificeerd!

07-08-2016

2 juni j.l. is een auditor van Dekra bij ons op bezoek geweest. Zij heeft ons kwaliteitssysteem beoordeeld en hiermee zijn wij met vlag en wimpel geslaagd! Wij zijn HKZ gecertificeerd!

Wat is het HKZ Certificaat?
HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Het HKZ Certificaat geeft aan dat onze kraamzorgorganisatie voldoet aan vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen van de geleverde zorg.
Dit betekend dat onze kraamzorgorganisaite:

 • goed georganiseerd is
 • cliënten centraal stelt
 • continu werkt aan optimalisering van het aanbod
 • betrouwbare resultaten presenteert
 • voldoet aan de eisen die vanuit de sector zelf, door financiers, cliënten en de overheid worden gesteld

Toetsing
Bij HKZ-certificering toetst een externe organisatie of het kwaliteitmanagementsysteem voldoet aan vooraf vastgestelde HKZ-normen. Een door de Raad voor Accreditatie (RvA) aangewezen instelling voert deze uit. De toetsing is gebonden aan strikte regels.

Geldigheid
Als de certificerende instelling constateert dat de organisatie aan de gestelde normen voldoet, geeft zij een HKZ certificaat af. Het certificaat is drie jaar geldig, mits tussentijds opnieuw getoetst wordt. Na drie jaar vindt hercertificering plaats.

bron: hkzcertificaat.nl

Onze nieuwe website is online!

17-04-2016
Onze nieuwe website is online, hiermee hopen wij jullie nog beter te informeren!

Wij zijn sinds 11 april 2016 een erkend leerbedrijf

11-04-2016
Wij zijn erkend leerbedrijf geworden! Vanaf nu kunnen wij leerlingen opleiden tot erkend kraamverzorgenden. De eerste leerling begint op 1 mei.

Eerste Kraamnest-baby is geboren

03-03-2016
Hoera! De eerste kraamnest- baby is geboren! Welkom op de wereld, mooie BEAU! Paul, Meggie en Wes, van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter en zusje. Dit prachtige gezinnetje heeft een heerlijke taart cadeau gekregen! Geniet van de taart en van een heerlijke kraamweek! Foto's op facebook

Nu ook Medela kolf te huur

12-02-2016
Naast de Ardo-Carum borstkolf, nu ook de Medela-Symphony kolf te huur! Heb je een kolf nodig in de kraamtijd? Dan is het handig dat je deze ook bij ons kunt huren. Het dubbelzijdige kolfset voor zowel de Ardo als de Medela kolf is tevens bij ons verkrijgbaar.

Multi-Mam

01-02-2016
Als je Borstvoeding geeft, kan het zuigen van de baby effect hebben op de huid van de tepel en kan scheurtjes en/of kloofjes veroorzaken. Voor de behandeling van deze ongemakken hebben wij verschillende Multi-Mam producten, zoals multi-mam Gold cream en Multi-mam Kompressen. Deze kun je kopen bij jullie kraamverzorgende, maar zijn ook aanwezig in ons pand aan de Vierakkerstraat 9 in Huissen.

Sponsoring door Albert Heijn Huissen

07-01-2016
Dank je wel Albert Heijn Huissen! Zij hebben leuke artikelen toegevoegd aan de tas die onze clienten krijgen tijdens de intake. We zijn er heel blij mee! De precieze inhoud van de tas houden we als verrassing!

Opening Kraamzorg het Kraamnest in het Centrum van Huissen!

28-12-2015
Heb je zin om woensdag 30 december langs te komen bij de opening en te zien hoe gezellig het is geworden? Natuurlijk met een stukje taart, beschuit met muisjes en nog veel meer! Je bent van harte welkom tussen 15.00 uur en 18.00 uur. Hopelijk tot ziens!

Meld je aan en maak kans op het winnen van een CO-SLEEPER!

21-12-2015
Onder alle aanmeldingen voor kraamzorg van september 2015 tot en met 31 maart 2016 verloten wij een CO SLEEPER (naar eigen keuze ter waarde van €120,00). Een handig wiegje die je ’s nachts aan je bed kunt schuiven zodat jullie kindje dicht bij je ligt, en jij niet uit bed hoeft om je kindje te troosten. Wil je ook kans maken op een CO- SLEEPER? Meld je dan nu aan voor onze kraamzorg! (afbeelding is een voorbeeld. De wieg is naar keuze te bestellen door middel van een waardebon)

Kraamzorg het Kraamnest in het Centrum van Huissen!

29-11-2015
Vanaf 3 januari 2016 opent Kraamzorg Het Kraamnest haar deuren! Een knus plekje waar we dagelijks aanwezig zullen zijn. Je mag er binnenlopen voor vragen over kraamzorg, maar je kan onder andere ook een draagdoek bekijken/bestellen, informatie over zwangerschaps- en babymassage krijgen en nog veel meer! Ons bezoekersadres is Vierakkerstraat 9 te Huissen. Je bent van harte welkom!

Samenwerking met Medipoint!

9-11-2015
Aan het einde van de zwangerschap, bij een thuisbevalling of tijdens de kraamtijd heb je een aantal producten nodig zoals bedverhogers en een ondersteek, maar ook een losse rugsteun en een douchekrukje zijn praktisch om bij de hand te hebben. Deze producten worden vergoed door je zorgverzekeraar. Als extra service werkt Kraamzorg Het Kraamnest samen met Medipoint. Medipoint levert de producten voor de kraamtijd op de gewenste dag (maandag t/m vrijdag) op je huisadres. Voor het aanvragen van Hulpmiddelen kun je het formulier op onze site gebruiken!

HKZ Fase 1 audit goed doorlopen!

20-10-2015
Vandaag hebben we de eerste fase audit gehad voor de HKZ, en deze is met goed gevolg doorlopen! Fase 2 zal getoetst worden in 2016. Door het behalen van de HKZ certificering tonen wij aan als organisatie dat wij voldoen aan vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen van de geleverde zorg. Wij zijn trots dat de eerste fase zo goed verlopen is!

Ben je op zoek naar een zwangerschapscursus, zwangerschapsmassage of babymassage?

03-10-2015
Kijk dan eens op Facebook bij FijnZwanger. Haar naam is Sabine en zij geeft deze cursussen en massages.

Samenwerking De Nieuwelinge verloskundigepraktijk te Arkel

03-10-2015
Wij hebben een intensieve samenwerking met Marloes Kommeren, verloskundige van De NieuweLinge verloskundigepraktijk.
Ben je cliënt van verloskundigepraktijk de NieuweLinge? Dan kun je ook bij Kraamzorg Het Kraamnest terecht voor je kraamzorg!