Ilona Kwaks

Even Voorstellen

Mijn naam is Ilona Kwaks, getrouwd en moeder van 3 prachtige dochters en praktijkhouder van Kraamzorg het Kraamnest. Sinds 2000 werk ik met veel passie en plezier als kraamverzorgende en heb bij verschillende kraamzorgbureau's gewerkt. Ook heb ik een verdiepende opleiding gevolgd als manager in de zorg en veel ervaring in de planning van kraamzorg. Ik heb in dit prachtige beroep altijd net dat beetje extra willen bieden, persoonlijke, liefdevolle zorg waar met veel plezier aan teruggedacht wordt.

Ik geloof dat wij als kraamverzorgenden kunnen zorgen voor een geweldige start na de geboorte van een baby, door de zorg perfect af te stemmen naar de wensen en behoeften van het gezin. Kraamverzorgenden met passie voor de zorg hebben aangeboren voelsprieten. Zij kunnen inschatten hoe een gezin is en wat jullie belangrijk vinden. Door open communicatie met jullie, stemt zij de zorg perfect af. We voorzien jullie van alle nodige informatie en tips, zodat jullie na de kraamtijd vol vertrouwen zelf voor hun kindje kunnen zorgen. Op deze manier bieden we zorg zoals kraamzorg bedoeld is; noodzakelijke zorg, kwaliteit met een "warme" touch.

Zoals de naam al doet vermoeden, zo moet de kraamtijd voelen, als een warm nest! Daarom ben ik een kraamzorgbureau gestart. Zodat ik, samen met kraamverzorgenden die de kraamzorg net zo'n warm hart toedragen, er voor jullie een geweldige kraamtijd van kunnen maken!