Vacature Bereikbaarheidsdienst

Kraamzorg het Kraamnest is een Kraamzorgorganisatie in Huissen, Lingewaard. Wij leveren aan ongeveer 45 cliënten per maand persoonlijke, liefdevolle kraamzorg in Gelderland.

Wij zoeken per direct
Medewerker Bereikbaarheidsdienst en uitvoeren van intakes

Je bent het eerste contact met onze cliënten, eventuele partner en verloskundigen.(Cliënt)vriendelijkheid is daarom een must!

Indien een cliënt bevallen is en thuiskomt uit het ziekenhuis of voor de inzet bij een thuisbevalling verzorg jij de inzet van de kraamverzorgenden. Hierbij heb je vaak voldoende kraamverzorgenden om in te zetten in gezinnen.

Maar soms is het ook een puzzel. Dan is inzicht hebben in een rooster en puzzelen met inzet zeer gewenst, ervaring met planning is daarom een pré!

Je voert de bereikbaarheidsdienst uit vanuit huis. Op maandag wordt de telefoon en overdracht opgehaald op ons kantoor in Huissen en de week erna breng je deze weer terug.

Er is vacature ruimte voor 2 bereikbaarheidsdiensten per maand (34 uur per maand)

Daarnaast is er vacature ruimte voor het voeren van intakegesprekken bij de cliënt thuis. Je maakt met een door ons ter beschikking gestelde telefoon de afspraak met de cliënt en voert het intake gesprek met de cliënt thuis. Eenmaal per week breng je de formulieren van de uitgevoerde intakes naar kantoor van het Kraamnest waar deze verwerkt zullen worden.

De vergoeding voor het uitvoeren van de intakes bedraagt ongeveer 13 uur per maand.

In totaal is de contractvorm ongeveer 47 uur per maand.

Functieomschrijving:

  • Je bent bereid de bereikbaarheid van het Kraamnest te verzorgen doordeweeks in de avond en nacht (17.00 uur-9.00 uur) en in het weekend van vrijdag 16.00 uur tot maandag 9.00 uur
  • Je voert de bereikbaarheidsdienst uit vanuit huis
  • Het zijn bereikbaarheidsdiensten van een volledige week en er is vacature ruimte voor 2 weken dienst waarvoor per week bereikbaarheidsdienst 17 uur wordt vergoed
  • Je verzorgt de planning en inzet van de kraamverzorgenden en hebt bij voorkeur planningservaring- en inzicht
  • Je bent professioneel, betrouwbaar, stressbestendig en daadkrachtig en in staat zelfstandig de bereikbaarheidsdienst te verzorgen
  • Daarnaast is er ruimte voor het uitvoeren van ongeveer 10 intakes per maand bij de cliënt thuis van 1 uur per intake

De vacature kan per direct worden ingevuld

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV naar info@hetkraamnest.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2018 Kraamnest Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

Zorgkaart Nederland