Hulpmiddelen Medipoint

Medipointlogo

Aan het einde van de zwangerschap, bij een thuisbevalling of tijdens de kraamtijd heb je een aantal producten nodig zoals bedverhogers en een ondersteek, maar ook een losse rugsteun en een douchekrukje zijn praktisch om bij de hand te hebben. Deze producten worden vergoed door je zorgverzekeraar. Voor het leveren van de producten werkt Kraamzorg Het Kraamnest samen met Medipoint. Medipoint levert deze producten op de gewenste dag (maandag t/m vrijdag) op je huisadres.


GEGEVENS (*verplichte gegevens)

Vul je een e-mail adres in, dan ontvang je de dag voor de bezorgdatum een bericht met de verwachte levertijd. Voor vragen, of als je de producten na de bevalling niet meer nodig hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Medipoint, via 088 – 10 20 100. Ga je de producten liever zelf ophalen of terugbrengen? Medipoint heeft winkels en uitleenpunten bij jou in de regio. Kijk voor adressen en openingstijden op www.medipoint.nl.

bedverhoger
De bedverhogers zijn er om het bed op de juiste hoogte te zetten voor de kraamverzorgende en verloskundige. Er zijn bedverhogers van 14 cm en van 28 cm hoog. Het bed dient in totaal 80 cm hoog te zijn. Kijk hoeveel poten er onder het bed staan om er zeker van te zijn dat je het juiste aantal bedverhogers bestelt.
ondersteek
De ondersteek wordt bij de thuisbevalling gebruikt om de placenta op te vangen, maar kan ook nodig zijn als je niet zelf naar het toilet kunt.
rugsteun
Met een rugsteun kun je gemakkelijk in of op het bed zitten. De rugsteun is in te stellen in diverse standen waardoor je altijd lekker ontspannen en comfortabel kan zitten tijdens het voeden van je kindje.
Bedleestafel
Handig hulpmiddel om in bed te lezen, eten, je drinken naast je bed te zetten of je Ipad op te zetten.
Douchekruk
Na de bevalling douchen is comfortabel, maar vooral veilig met dit eenvoudige douchekrukje. Wel zo makkelijk om alvast bij de hand te hebben.

Kopen:

Mocht je zorgverzekering geen kraampakket vergoeden, dan kun je deze bij Medipoint kopen voor € 25,99.

Op de dienstverlening van Medipoint zijn Leveringsvoorwaarden van toepassing.