Over ons


Kraamverzorgenden kunnen zorgen voor een goede en fijne start na de geboorte van een baby, door de zorg goed af te stemmen naar de wensen en behoeften van het gezin. Kraamverzorgenden met passie voor de zorg hebben aangeboren voelsprieten. Zij kunnen inschatten wat een gezin belangrijk vindt. Door open communicatie met jullie, stemt zij de zorg zo goed mogelijk af. Ze voorziet jullie van alle nodige informatie en tips, zodat jullie na de kraamtijd vol vertrouwen zelf voor jullie baby kunnen zorgen. Op deze manier bieden we zorg zoals kraamzorg bedoeld is; noodzakelijke zorg, kwaliteit met een "warme" touch.

Ilona

Directeur/Eigenaar

Is getrouwd en moeder van 3 prachtige dochters en praktijkhouder van Kraamzorg het Kraamnest. Sinds 2000 heb ik met veel passie en plezier als kraamverzorgende gewerkt en heb bij verschillende kraamzorgbureau's gewerkt. In mijn werk heb ik altijd een sterke visie op goede zorg gehad. Ook heb ik een verdiepende opleidingen gevolgd en veel ervaring in de planning van kraamzorg.

Meer over Ilona

Lianne

Teamleider Kraamzorg

Als teamleider vind ik het belangrijk om er te zijn voor de teamleden en een goede band met ze te hebben: een voorwaarde voor een mooie samenwerking. Open en eerlijke communicatie staat bij mij bovenaan. Ik vind het geweldig dat in ons team het "wij doen het samen" gevoel overheerst; dat maakt het Kraamnest zo bijzonder!

Patricia

Teamleider Kraamzorg

In mijn rol als teamleider streef ik ernaar om het beste in onze teamleden naar boven te halen. Om er zo voor te zorgen dat er altijd een gemotiveerde, deskundige en lieve kraamverzorgende in het gezin aan het werk is.

Meer over Patricia

IngridVIngridV

Ingrid

Kraamverzorgende

Ik ben 17 jaar kraamverzorgende. Het is fijn om te kunnen zorgen, en het gezin vertrouwd te laten worden met hun nieuw geborene. In gezinnen kan de begeleiding alle kanten op. Ik heb humor, geduld, een luistert oor en weet van aanpakken. Ik pas mij aan het gezin aan en wat de wensen zijn van het gezin.

Meer over Ingrid

MerianMerian

Merian

Verpleegkundig babyconsulent

Krijg je van vanuit Kraamzorg het Kraamnest couveuse nazorg of is je baby opgenomen op de afdeling neonatologie en gaat je baby op korte termijn naar huis, dan bestaat de kans dat ik nog een aantal uren bij jullie kraamzorg kom geven. Zijn jullie hier niet voor verzekerd dan kan er in overleg met Het Kraamnest worden besproken hoeveel uren er mogelijk zijn en de bijbehorende kosten.

Meer over Merian

AfkeKAfkeK

Aafke

Kraamverzorgende

In 1994 ben ik begonnen met werken als kraamverzorgende en nog steeds doe ik mijn werk met veel passie en plezier. Het is ieder gezin weer een leuke uitdaging om te zorgen dat de nieuwe ouders met een zelfverzekerd gevoel de zorg kunnen dragen voor hun nieuwe baby.

Meer over Aafke

SandraPSandraP

Sandra

Kraamverzorgende

In 1991 heb ik mijn diploma gehaald als verzorgende en ben toen direct de kraam ingegaan. Dit heb ik met liefde een aantal jaren gedaan. Door verschillende omstandigheden heb ik een tussenstop gehad. Ik kreeg kindertjes en ik heb een opleiding gevolgd tot natuurgeneeskundigtherapeut.

Meer over Sandra

IngridHIngridH

Ingrid

Kraamverzorgende

Ondanks dat ik al enige jaren ervaring heb als kraamverzorgende vind ik het nog steeds leuk om een nieuw gezinnetje te ontmoeten en te mogen leren kennen. Omdat ieder gezinnetje weer anders is, blijft het werk als kraamverzorgende boeiend en afwisselend.

Meer over Ingrid

Anne-WilJAnne-WilJ

Anne-Wil

Kraamverzorgende

Als kraamverzorgster voel ik mij bevoorrecht om in nieuwe gezinnen de ondersteuning te geven die nodig is. Het Kraamnest geeft mij de mogelijkheid om mijn werk uit te mogen voeren zoals het ook bij mij past zonder daarbij de gewoontes van het gezin uit het oog te verliezen.

Meer over Anne-Wil

LauraMLauraM

Laura

Kraamverzorgende

Kraamzorg; het vak waar ik als klein meisje al van droomde voer ik inmiddels al 4.5 jaar met heel veel plezier uit! Het mooie aan dit werk is dat ik een hele week lang deel uit mag maken van een bijzondere en intieme gebeurtenis.

Meer over Laura

PascalBPascalB

Pascal

Kraamverzorgende

Ik ben Pascal, moeder van 4 kinderen, ik heb zelf huisdieren dus dat is voor mij nooit een bezwaar. Mijn kwaliteiten zijn dat ik een positieve instelling heb en denk in oplossingen. Ik kan mij goed verplaatsen in andere mensen, ik hou van een eerlijk en open communicatie, je kan alles met mij bespreken.

Meer over Pascal

MiriamVMMiriamVM

Miriam

Kraamverzorgende

Mijn naam is Miriam. Een trotse moeder van 2 lieve kindjes. Ben nu 18 jaar werkzaam als kraamverzorgende. Als klein meisje vond ik het geweldig om de kraamverzorgster te helpen toen mijn nichtje werd geboren en vanaf die tijd wist ik dat ik kraamverzorgster wilde worden.

Meer over Miriam

Wilma HWilma H

Wilma

Kraamverzorgende

Mijn naam is Wilma, getrouwd en moeder van 2 jongens van 14 en 10 jaar. van 1994 tot 2004 heb ik als kraamverzorgende gewerkt en na een aantal jaren als groepsleider op een kinderdagverblijf, nu weer terug in de kraamzorg.

Meer over Wilma

KimGKimG

Kim

Kraamverzorgende

Het verzorgen zit in mijn alles en de aantrekkingskracht naar baby's is enorm. Een mooie combi om toe te passen in mijn stage. Dankbaar ben ik voor de ervaring en kennis die ik mag opdoen bij Het Kraamnest en voor de gezinnen die ik met veel passie mag verzorgen. 

Meer over Kim

AnnetteMAnnetteM

Annette

Kraamverzorgende

Ik ben Annette ben 55 jaar heb 2 kinderen en 1 kleindochter. Ik loop al aardig wat jaartjes mee in de kraamzorg.

Meer over Annette

LauraHLauraH

Laura

Kraamverzorgende

Mijn naam is Laura, vanaf 2011 ben ik kraamverzorgende in hart en nieren. Op de basisschool had ik een droom, kraamverzorgende worden en gezinnen een geweldige kraamtijd geven zodat jullie er over 40 jaar op terug kunnen kijken op het meest bijzondere moment in jullie leven: "de geboorte en kraamweek van jullie kindje".

Meer over Laura

MelekAMelekA

Kim

Kraamverzorgende

Toen ik 6 jaar oud was, werd in de straat een baby geboren. Ik mocht op kraamvisite en ik vond het fascinerend om te zien dat een vrouw in uniform de deur opende, ons verwelkomde en voor ons zorgde. Ik mocht helpen en mee kijken bij de verzorging van de baby, en toen wist ik: ik wil later kraamverzorgende worden!

Meer over Kim

YvetteMYvetteM

Yvette

Kraamverzorgende

Mijn naam is Yvette en woon samen met mijn vriend. Na gewerkt te hebben in een kinderkledingwinkel, heeft mijn zorgzame instelling en passie voor de allerkleinsten mij doen besluiten om de opleiding Kraamzorg te volgen.

Meer over Yvette

Rosiana-HRosiana-H

Sandra K

(Natuurlijk) Kraamverzorgende

Mijn naam is Sandra, moeder van 2 jonge meiden.
16 jaar geleden ben ik begonnen als kraamverzorgster en sinds 2014 ben ik ook actief als Natuurlijk kraamverzorgster. 

Meer over Sandra

Ruth v HRuth v H

Ruth

Kraamverzorgende

Een kraamweek is een bijzondere en intense week en mijn missie is geslaagd als jullie daar met mooie herinneringen en een goed gevoel op terug kunnen kijken. Ik ben betrokken, enthousiast, betrouwbaar, zorgvuldig, integer en kan goed afstemmen op jullie wensen. Een goede balans tussen gezelligheid en humor en tegelijkertijd rust en herstel is waar ik naar streef in een kraamweek. Ik kijk er naar uit om jullie een fijne kraamweek te geven!

Meer over Ruth

Iris SIris S

Iris

Kraamverzorgende

Het vak Kraamverzorgende is voor mij nog een vrij nieuw vak waar ik enthousiast aan ben begonnen, betrokken, leergierig en verantwoordelijk pak ik het met beide handen aan. Samen met mijn fijne collega's van het Kraamnest hoop ik veel ervaringen op te doen zodat ik nog beter de aanstaande gezinnen kan helpen waar nodig.

Meer over Iris

Jouke BJouke B

Jouke

Kraamverzorgende

Mijn naam is Jouke en moeder van 3 kinderen.

Sinds een paar jaar kraamverzorgende waar ik met veel passie en plezier graag voor jullie zorg!

Ik heb oog voor het hele gezin en zorg er graag voor dat jullie een heerlijke start hebben met jullie pasgeboren kindje!

Meer over Jouke

Michelle HMichelle H

Michelle

Junior Kraamverzorgende

Ik ben Michelle H en in januari ben ik gestart met de verkorte BBL opleiding tot kraamverzorgende!

Van kleins af aan ben ik gek op kinderen, vooral op baby’s. Een helpende hand/een luisterend oor te bieden bij een gezin die net ouders zijn geworden lijkt me een geweldig gevoel en zo’n dankbaar werk. Ik kijk er dan ook naar uit om te beginnen en een geweldige tijd tegemoet te gaan.

Meer over Michelle

MariekeBMariekeB

Marieke

Administratief medewerker/planner/intaker

Terwijl ik net een aanmelding aan het verwerken ben gaat de telefoon. Een kersverse vader die verteld dat hij trotse papa is geworden en dat ze zo naar huis mogen. Even kijken welke kraamverzorgster het beste in dit gezin past en hoppa; na een korte instructie staat ze te popelen om dit gezin een onvergetelijke kraamweek te bezorgen!

Meer over Marieke

BregchjeFBregchjeF

Brechje

Medewerker bereikbaarheidsdienst/intaker

Ben je in het weekend bevallen thuis of in het ziekenhuis en je belt met Het kraamnest, is er een kans dat je mij aan de telefoon krijgt.

Meer over Brechje

SuzanneSuzanne

Suzanne

Medewerker bereikbaarheidsdienst/intaker

Ik ben Suzanne en samen met mijn vriend zijn wij de trotse ouders van een dochter. Nog niet zolang geleden zat ik zelf in mijn kraamweek en deze is fantastisch verzorgd door Het kraamnest.

Meer over Suzanne

IngridSIngridS

Ingrid

Intaker

Bij het kraamnest begonnen als kraamverzorgende en door gestroomd naar de functie van Intaker. Fijn dat het kraamnest mij deze kans heeft gegeven een onderdeel te kunnen blijven uitmaken van deze mooie organisatie. Als intaker kom ik graag bij u thuis om te vertellen hoe wij werken in de gezinnen, nadat de kleine is geboren. Verder bepalen we samen de zorgvraag. En is er tijd voor vragen en eventueel tip en advies van mijn kant. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten. En zo een mooie start te maken met een verdere kennismaking van het kraamnest en onze werkwijze.

Meer over Ingrid

Impressie


Een dag kraamzorg, hoe ziet dat er nu eigenlijk uit? Die vraag krijgen we regelmatig. Hieronder een kleine impressie.
's Morgens komen we binnen en praten we eerst over hoe de nacht is verlopen: Hoe is het met de voeding gegaan? Hebben jullie wel wat uurtjes geslapen? Hoe voelen jullie je vandaag? Hoe gaat het met jullie baby?

Ontbijt

Komt er nog bezoek vandaag? Dan kunnen we daar rekening mee houden. Vervolgens maken we heerlijk een ontbijtje.. naar wens! Willen jullie ontbijt op bed? Of liever aan tafel? wordt geregeld!

Controles

Daarna worden de controles bij de kraamvrouw gedaan en kan de kraamvrouw heerlijk gaan douchen. Voor de kraamverzorgende het moment om lekker de ramen open te zetten, het bed af te halen, heerlijk te verschonen, en de kamer op te ruimen en stofzuigen.

Hulp

De kraamvrouw komt onder de douche uit, wordt indien nodig geholpen met aankleden, en kan daarna (en dat is vooral de eerste dagen na de bevalling heerlijk) schoon in een fris opgemaakt bed stappen.

Genieten van een heerlijke kraamweek, dat is kraamzorg van het Kraamnest!

Kraamzorg Het Kraamnest B.V.

Het is onze liefdevolle en persoonlijke benadering voor moeder, de pasgeborene en overige gezinsleden die ons uniek maakt. Als je kiest voor kraamzorg van het Kraamnest, dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie.

© 2020 Kraamnest Het Kraamnest B.V. Privacybeleid - Algemene voorwaarden

Zorgkaart Nederland